Wandelen Bergen aan zee

Over Bezoek Bergen

Op deze pagina vind je informatie over Stichting Hart van Noord-Holland, links naar onze beeldbank, informatie over pers en media aanvragen en hoe je als ondernemer je bedrijf of evenement kunt aanmelden.

Logo van stichting hart van noord holland

Over ons

De bezoekersmarketing van Bergen wordt verzorgd door Hart van Noord-Holland regio- en stadsmarketing. HvNH vermarkt een groot gedeelte van de regio Alkmaar; Alkmaar, Bergen, Egmond, Schoorl en Castricum.

Meer over ons
Ondergaande zon Bergen aan zee

Beeldbank

De beeldbank met beelden van Bergen vind je hier. De afbeeldingen zijn downloadbaar (alleen voor redactioneel gebruik).

Naar beeldbank
Water met riet langs de waterkant in Bergen

Pers en media

Ben je journalist en heb je een vraag over Bergen? Ben je bijvoorbeeld op zoek naar achtergrondinformatie en/of beeldmateriaal? Maar ook voor andere vragen kun je contact opnemen met Loïs Paul via lois@alkmaarmarketing.nl of (072) 512 10 70

Bergen in de pers
Duinen beklimmen in Bergen

Blijf op de hoogte!

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Hart van Noord-Holland?

Schrijf je in voor onze zakelijke nieuwsbrief
Veld met gele bloemen in Bergen

Bergen & Castricum Marketing

Sinds 1 januari 2021 verzorgt HvNH in samenwerking met Reclame aan de Kust de toeristische marketing- en communicatieactiviteiten voor de gemeente Bergen en Castricum.

Lees meer
Knutsel activiteit in Bergen

Evenement of bedrijf aanmelden

Organiseer je een evenement of heb je een eigen (toeristische) onderneming in Kunstenaarsdorp Bergen? Meld deze aan en wij zorgen dat jouw evenement of bedrijf op de website komt te staan.

Aanmeldformulier
Voorkant van het marketingplan 2024 Bergen

Marketingplan

Voor het jaar 2024 staan veel mooie activiteiten op stapel. In het marketingplan lees je over de ambities en doelstellingen, de verschillende doelgroepen, activiteiten en plannen voor het nieuwe jaar die wij voor Bergen, Egmond en Schoorl hebben.

Marketingplan 2024
Voorkant van de jaarrapportage van Bergen 2023

Jaarrapportage

In 2023 hebben wij weer vele mooie activiteiten mogen uitvoeren. Hierbij presenteren we de jaarrapportage marketing, een samenvatting van de belangrijkste marketinginspanningen en resultaten van het afgelopen jaar.

Jaarrapportage 2023