Leuke activiteiten in Bergen

Naast fietsen, wandelen, varen en de vele culturele en historische activiteiten heeft Bergen nog veel andere leuke activiteiten te bieden. Zo is er zeker voor ieder wat wils!


Watersporten

Surfschool Bergen aan Zee zit bij strandpaviljoen De Jongens in het mooie Bergen aan Zee! Hier kunnen kinderen (en ook papa's en mama's) terecht voor allerlei toffe watersporten! Naast het leren surfen kun je ook suppen, kitesurfen, bodyboarden en zelfs op zo'n banaan over de zee varen.

Lees meer

Pluktuin Bloemfontein

Ontdek de flora van Bergen op een inspirerende manier in de Pluktuin Bloemfontein in Bergen. Van maart tot september staan er verschillende bloemen in bloei.

Lees meer

Filmtheater Cinebergen

Midden op landgoed ‘t Oude Hof ligt Filmtheater Cinebergen, een van de mooiste filmtheaters van Nederland. Filmtheater Cinebergen vertoont het beste van wat de wereldcinema te bieden heeft en is dagelijks geopend.

Lees meer

Zee Aquarium

Duik mee in de wonderlijke onderwaterwereld van het Zee Aquarium in Bergen aan Zee! En ontdek de meest bijzondere vissen, zeedieren en schelpen uit alle windstreken. Leuk en leerzaam voor jong en oud, bij mooi en slecht weer.

Lees meer

Zwembad De Beeck

Sportcomplex De Beeck is sinds september weer geopend met twee prachtige zwembaden. In de zwembaden worden verschillende activiteiten aangeboden waaronder vrijzwemmen op zaterdag en zondag!

Lees meer

Maar er is meer...