Heerlijke koffie in Bergen

Een goede kop koffie is heerlijk na een lange herfst wandeling in Bergen en Bergen aan Zee. Wij delen graag een aantal locaties waar je een lekkere Latte of Flat White kan drinken om weer op te warmen. Hieronder vind je de koffie hotspots van Bergen! 

ECHT Bergen

Drink een heerlijk kopje koffie met uitzicht op de Ruïnekerk bij ECHT. Ze zijn hier fan van Spot On Coffeeroasters uit Amsterdam, een jonge ondernemer met liefde voor koffie. Wekelijks branden zij hun huismelange, een fair trade organic single origin 100% arabica koffieboon uit Guatemala. Kan je na afloop niet genoeg krijgen van deze koffie? Je kunt de koffiebonen ook los kopen in zakken van 250 gram of 1 kilo. Nog een plus punt is dat ECHT Bergen hier ook heerlijke gebakjes bij serveert. Wat is er nou lekkerder dan een heerlijke bak koffie met een heerlijk gebakje! Kom jij deze koffie hotspot uittesten?

Meer informatie

KAATJES bakery café

KAATJES bakery café is een intieme bakery die 7 dagen per week geopend is. De koffie is barista-made. Je kan kiezen uit verschillende soorten melk en Monin Siropen. Hierdoor heeft KAATJE sowieso jouw favoriete koffie! Je kan ook je favoriete koffie to go meenemen tijdens de wandeling. Kom dus zeker langs of laat KAATJE jouw bestelling bezorgen op de fiets. 

Meer informatie

Julie's

Een breed assortiment aan koffie vind je bij Julie's. De getrainde barista’s schenken eerlijke en heerlijke koffie van Peeze die met veel zorg en liefde wordt gemaakt. Koffie van Julie’s is gegarandeerd genieten. Nog een pluspunt is dat je in het midden van Bergen zit. Na je kopje koffie kan je nog een heerlijke wandeling maken of lekker shoppen? Kom jij ook langs bij het gezellige Julie's?

Meer informatie

Duinvermaak

Na een heerlijke wandeling in het Bergerbos kun je bij Duinvermaak lekker neerploffen terwijl er een kop PURO koffie voor je wordt gemaakt. Deze geweldige koffie wordt geserveerd vanwege de fairtrade achtergrond en natuurlijk de “pure” smaak. Verder staat Duinvermaak bekent om de heerlijk pannenkoeken. Dus wellicht ook nog een heerlijk pannenkoek na je wandeling. Dat klinkt als muziek in de oren! Kom jij ook snel langs om dit pareltje van Bergen te ontdekken?

Meer informatie

Strandpaviljoens

Het strand van Bergen aan Zee heeft gezellige strandpaviljoens waar lekkere koffies op de kaart staan. Ga eens langs bij strandpaviljoen Noord en ontdek hun lekkere koffies na een heerlijke strandwandeling! Leuk om te weten is dat Noord ook een mini-warenhuis heeft in het centrum van Bergen! Ontdek ook de nieuwe hotspot van Bergen aan Zee Soul Beach. Soul Beach heeft de Entree Awards gewonnen als beste nieuwe Beach Club van 2023. Kom jij hier ook een lekker kopje koffie scoren?

Meer informatie

Fabel's

Het gezellige restaurant Fabel's is gelegen aan de Ruïnekerk. Fabel's heeft een gezellige sfeer met een breed assortiment aan lekkere koffies. Verder verkoopt Fabel's ook heerlijk gebakjes. Kom jij ook langs met je vrienden en vriendinnen lekker bij te kletsen en te genieten van heerlijke koffies na een lange wandeling?

Meer informatie

Wonder's

Restaurant Wonder's zit aan het gezellige dorpsplein van kunstenaarsdorp Bergen. Je kunt er van 's morgens vroeg tot 's avonds laat terecht voor een kop koffie die wordt gemaakt door de Wonderboys. 

Meer informatie

Meer koffietentjes

Naast deze gezellige restaurant zijn er nog meer leuke koffietentjes in Bergen. Neem een kijkje hier voor het volledige restaurant aanbod

Meer informatie